Muovitontalo eli Kero Hirsitalot Oy on perustettu 2008.

Yrityksemme sijaitsee Kuusamossa, Keronkylässä, Suujoen kupeessa. Suujoella on toiminut saha ennenkin, 1930-1960 luvulla. Suujoella vesivoimalla toimineessa myllyssä ovat esi-isämme jauhaneet jyvät jauhoiksi, sahanneet petäjät sirkkelillä laudoiksi, lankuiksi, hirsiksi ja rakentaneet niistä perheilleen talot. Kero Hirsitalot toimii entistä myllyä vastapäätä, joen toisella puolella. 

 

MUOVITONTALO TOIMINTA-AJATUS

Nopeasti muuttuvassa maailmassa on mahdotonta ennakoida tulevia tapahtumia. Tietty ennustettavuus on toiminnan kannalta tärkeää.
Yhteistyökumppaneidemme päätöksenteon helpottamiseksi, julkistamme meitä ohjaavat yhteiset arvomme. Me emme tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta tiedämme miltä pohjalta päätöksiä teemme.

 

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Teemme työtämme asiakkaan ongelmien ratkaisemiseksi ja asiakasta varten. Asiakaslähtöisyys on toiminta-ajatuksemme perusta.
Asiakastyytyväisyys on meille tieto, että olemme onnistuneet työssämme.  Vain tyytyväinen asiakas haluaa tilata meiltä uudestaan.

 

KANNATTAVUUS

Teemme kukin osaltamme parhaamme yrityksen kannattavuuden puolesta, koska ainoastaan kannattava yritys voi maksaa meille palkkaa.

 

YKSILÖN KUNNIOITTAMINEN

Kunnioitamme yksilön vapautta, erilaisuutta ja niihin liittyvää vastuuta. Haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä ihmisenä. Ponnistelemme jatkuvasti ja tietoisesti kehittyäksemme alallamme ja haluamme soveltaa oppimaamme päivittäisessä työssämme. Haluamme saada onnistumisen elämyksiä.

 

YHTEISÖLLISYYS

Me olemme yritys, toistemme kumppaneita, emme kilpailijoita.Kunnioitamme toisiamme. Haluamme pitää toisillemme antamamme lupaukset. Kannustamme toisiamme ja haluamme antaa toisillemme onnistumisen elämyksiä, jakamalla omaa osaamistamme.

 

EETTISYYS

Haluamme tehdä eettisesti kestäviä valintoja ja sovussa omatuntomme kanssa.
Haluamme jättää tämän maailman lapsillemme vähintään yhtä hyvänä paikkana, kuin sen itse saimme.


Toimitusjohtaja 
Jorma Mursu

Tuotantojohtaja
Jarno Mursu

Myynti- ja markkinointijohtaja
Jukka Mursu

muovitontalo

 

 

KERO-ekohirsi

Vuodesta 2010 lähtien olemme tuoneet uudelleen markkinoille jo 1995 kehitettyä KERO-ekohirttä
Valmistamme ylivoimaisesti energiatehokkaimpia koteja Suomen ja maailman markkinoille.keroekohirsiTUTUSTU KERO-EKOHIRTEEN