Vaasalainen Aveo Bygg-Rakennus AB Oy http://www.aveobr.fi yhteistyöhön Kuusamolaisen ekologisia ja muovittomia taloja valmistavan Kero Hirsitalot Oy:n http://www.muovitontalo.fi kanssa

Aveo-Rakennus ja muovitontalo tulevat yhteistyössä markkinoimaan, myymään, suunnittelemaan ja toteuttamaan taloja Vaasassa ja Vaasan seudulla.

Muovitontalo tulee toimittamaan Aveo-Rakennus taloja, jotka Aveo-Rakennus rakentaa asiakkailleen. Aveo-Rakennus toimii Vaasassa ja Vaasan seudulla ja tulee myöskin markkinoimaan ja myymään muovitontalo-koteja paikallisesti. Aveo-Rakennuksen kokonaisvaltainen suunnittelu- ja sisustussuunnitteluosaaminen tullaan hyödyntämään asiakkaan toiveiden mukaisesti suunnittelemisessa ja toteuttamisessa.

Muovitontalo toimittaa Aveo-Rakennukselle asiakkaiden toiveiden mukaisia kokonaisuuksia tehtaalta Kuusamosta. Talot toteutetaan laajoista mallistoista tai asiakkaan omien suunnitelmien mukaan. Toimituspakettien sisällöt ulottuvat runkotoimituksesta aina muuttovalmis -palveluun saakka. Paikallisena toimijana Aveo-Rakennus pystyy tapaamaan asiakasta kasvotusten ja varmistamaan, että asiakkaan toiveet on huomioitu jokaisen yksityiskohdan osalta.

Aveo-Rakennuksen ja muovitontalon toiminta on ympärivuotista.

Yhteistyössä Aveo-Rakennus ja muovitontalo toteuttavat asiakkailleen erilaisia kokonaisuuksia ja eri laajuisia urakoita.
Maailman mittakaavassakin täysin ainutlaatuisella hirsiteknologialla on helppo toteuttaa ekologisia ja hyvän sisäilman omaavia omakotitaloja, vapaa-ajan rakennuksia, päiväkoteja, kouluja, vanhustentaloja jne. Yli 20 vuoden kokemus KERO-ekohirrestä takaa hyvän sisäilman ja laadukkaan kodin. Luonnon kunnioittaminen, asumisen laatu sekä parhaat materiaalit takaavat ekologisen ja energiatehokkaan rakenteen, joka pienentää myös hiilijalanjälkeäsi.

Andreas Bergvik, Aveo Bygg-Rakennus Ab OY:n toimitusjohtaja kertoo yhteistyön taustoista; ’Olemme yrityksessä jo jonkin aikaa pohtineet yhteistyötä jonkun talotoimittajan kanssa. Kero on sopiva yhteistyökumppani niihin kohteisiin, joissa asiakas on kiinnostunut energiatehokkaasta puurakentamisesta. Harjoittelimme yhteistyötä ja yhteistä viestiä hiljattain mm. Vasara-messuilla ja kun keskustelimme potentiaalisten asiakkaiden kanssa, saimme palautetta, että tällainen tuote- ja palvelukokonaisuus kiinnostaa.’

Kero Hirsitalot Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Jukka Mursu näkee yhteistyön avaamat mahdollisuudet valoisina; ’Aveo-Rakennuksella on jo olemassa olevaa asiakaskuntaa Vaasassa ja Vaasan seudulle. Aveo-Rakennus on toteuttanut laadukkaita kohteita sekä uudisrakentamisessa että korjausrakentamisessa. Teemme mielellämme yhteistyötä Aveo-Rakennuksen kaltaisten toimijoiden kanssa, koska haluamme olla varmoja, että Kero Hirsitalojen seinien sisällä viihdytään ja lopputulos on kaikilta osin laadukas.’

Yhteistyönsä kautta Aveo-Rakennus ja muovitontalo.fi haluavat tarjota suomalaisille koteja, vapaa-ajan asuntoja, päiväkoteja, kouluja ja vanhustentaloja, joissa on hyvä sisäilma ja joiden toteutus on ekologista ja energiatehokasta.

Aveo-Rakennuksella on pitkäaikainen kokemus uudisrakentamisesta ja erilaisten kohteiden remontoinnista Vaasassa ympäristöineen. Muovitontalo on toimittanut eri kokoisia kohteita eri puolille Suomea, ja on rakentamassa toimitusvalmiutta pohjois-Ruotsiin Kiirunaan ja Jällivaaraan LKABn ja Bolidenin raamisopimusten vauhdittamana.

 

ANDREAS BERGVIK

http://www.aveobr.fi

Toimitusjohtaja
Andreas Bergvik

+358505915375

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

aveo

muovitonmursu

www.muovitontalo.fi

Myynti- ja markkinointijohtaja
Jukka Mursu

+358440111222

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

muovitontalo kauniskoti