muovitontalo.fi on ainoa Suomalainen talotehdas joka on valittu siirtämään Ruotsin kaivoskaupunkeja Kiirunaa ja Jällivaaraa.

Ky­sei­sil­le alu­eil­le Ruot­sis­sa tul­laan ra­ken­ta­maan tu­le­vai­suu­des­sa jopa 4 000-10 000 uut­ta asun­toa, kos­ka kai­vos­toi­min­ta laa­je­nee ja kau­pun­git jou­du­taan siir­tä­mään kai­vos­ten tiel­tä ja ra­ken­ta­maan uu­det asun­not. Uu­sis­ta ta­lois­ta teki tar­jouk­sen yli 80 ta­lo­tehdasta ja ta­lo­pa­ket­tien toi­mit­ta­jik­si va­li­koi­tui kol­me toi­mit­ta­jaa, jois­ta Kero Hir­si­ta­lot on ainoa suomalainen.

Puitesopimuksemme LKAB:n kanssa on 5 vuotta, jossa on 10 vuoden lisäoptio. Lisäksi olemme sopineet Boliden-kaivosyhtiön kanssa sopimuksen, joka kattaa 30 taloa. Sopimuksien arvo on vuositasolla kymmeniä miljoonia euroja.

Täysin ainutlaatuinen innovaatiomme, jopa maailmanlaajuisesti, on KERO-ekohirsi, joka on muoviton, ekologinen, energiatehokas ja takaa hyvän sisäilman.
KERO-ekohirsi on ainoa hirsirakenne maailmassa, joka täyttää jopa Suomen kovat energiamääräykset. Rakenteen laadun takaa tiukkasyinen pohjoisen mänty sekä Hunton-puukuitueriste. 29 cm KERO-ekohirsi vastaa lämpöarvoltaan 72 cm puuta. Kokemusta tuotteen toimivuudesta on jo yli 20 vuotta.

Talojen toimittaminen alkaa ensi vuonna, joten haemme kasvua varten 200.000 euroa joukkorahoitusosakeannilla, yhteistyössä Macon Oy:n sekä Fundu:n kanssa. Rahan lisäksi olemme kiinnostuneita niin henkisestä pääomasta kuin osaamisesta, jota toivomme myös löytävämme.

Tule kanssamme rakentamaan muovitonta, ekologista ja energiatehokasta tulevaisuutta, joka on kovassa kasvussa niin Suomessa kuin ulkomailla.