Kuusamolainen hirsitalovalmistaja Kero Hirsitalot Oy:n (muovitontalo.fi) tavoitteena on nousta viidessä vuodessa merkittäväksi pohjoismaiseksi hirsitalojen toimittajaksi. Hyvän kasvuvauhtinsa tueksi Kero Hirsitalot Oy järjestää osakeannin.

Osakeannilla tavoitellaan yhteensä 200 000 euroa, mikä on 10% yrityksen osakekannasta. Yhden osakkeen hinta on 80 euroa. Mukaan muovittoman maailman edistämiseen, ekologiseen ja terveelliseen rakentamiseen pääsee hankkimalla vähintään yhden osakkeen.

Osakeannin varat suunnataan jatkuvan ja tasaisen kasvun varmistamiseen, myyntiverkoston kehittämiseen sekä vientiprojektien vauhdittamiseen.

Vuonna 2008 perustettu yritys valmistaa ja rakentaa ekologisia, hengittäviä ja muovittomia hirsitaloja. Kero Hirsitalot Oy on uudenlainen sijoituskohde. Kero toimii perinteisellä toimialalla, mutta tarjoaa tuotteillaan mahdollisuuden paitsi toteuttaa hyvän sisäilman omaavia rakennuksia, myös vähentää muovin käyttöä rakentamisessa. Puisia, ekologisia ja terveellisiä taloja tullaan rakentamaan lisääntyvässä määrin sitä mukaa kun tietoisuus niiden hyvistä, terveellisestä ja monella tapaa positiivisista kokonaisvaikutuksista lisääntyy. Kero Hirsitalot Oy:n kasvun vauhdittajana ja hyvän sijoitustuoton taustalla ovat ainutlaatuiset tuotteet, korkea osaaminen ja lisääntyvä kysyntä Suomessa – sekä Ruotsissa toimivien kaivosyhtiöiden (LKAB ja Boliden) kanssa tehdyt puitesopimukset.

Keron kehittämä hirsitaloteknologia soveltuu terveellisyytensä ansiosta vapaa-ajan asuntoihin, omakotitaloihin, paritaloihin, päiväkoteihin, vanhustentaloihin, hoivakoteihin ja kouluihin.

Osakeanti löytyy Kero Hirsitalojen verkkosivulta: https://www.muovitontalo.fi/osakeanti

Osakeannin toteuttajana toimii Fundu (https://www.fundu.fi/meista/). Osakeannin toteuttamisessa ovat olleet mukana Macon Oy, jolla on vahvaa osaamista joukkorahoitusten järjestämisestä (http://www.macon.fi/) sekä Haukimedia, jonka osaaminen näkyy laadukkaissa videoissa (http://www.haukimedia.fi/).

Kero Hirsitalot esittelee mallistoaan ja tarjoaa tuotteitaan tuotemerkillä muovitontalo.fi. Talojen kotimaan kysyntä on kasvanut vuodessa 50%. Ruotsiin tehtyjen mittavien sopimuksien potentiaali on lupaava: on hieno mahdollisuus rakentaa LKAB:n asiakkaille jopa 100 hirsitaloa Kiirunan, Jällivaaran ja Malmbergin alueille. Sopimus Bolidenin kanssa 30 talon toimittamisesta kertovat myös paljon tuotemalliston ja tuotteissa käytettävän muovittoman teknologian kiinnostavuudesta.

Tavoitteena on toimittaa ensimmäiset puitesopimusten talot Ruotsiin jo tämän vuoden kuluessa. Ruotsin vienti nostaa Kero Hirsitalot Oy:n toiminnan seuraavalle tasolle ja kirittää liikevaihdon entistä voimakkaampaan kasvuun. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 1,1 miljoonaa euroa.