MUOVITON MONITOIMIJA

Sinä rakennusalan kokemusta omaava monitoimi-ihminen.

Nyt on töitä tarjolla Kuusamossa.

Työn kuvaan kuuluu aikatauluttaa sekä koota jokaiselle projektille oikeat määrät tavaraa, mutta tarvittaessa myös hinnoitella, budjetoida ja tarjota ratkaisuja asiakkaille.

Myynnin tukena toimiminen, markkinoinnin suunnittelu sekä sähköisen liiketoiminnan kehittäminen kuuluu myös toimenkuvaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivisuutta, palveluhenkisyyttä sekä intoa opetella uusia asioita. Kuuntelet asiakasta, tarjoat ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin ja edistät omalla toiminnallasi asiakastyytyväisyyttä. Systemaattinen ja määrätietoinen työskentelytyylisi mahdollistaa oman työn suunnittelemisen pidemmällä tähtäimellä ja toisaalta kykenet tarpeen vaatiessa tekemään asiakaskäyntejä ja toimimaan joustavasti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt vaihtelevissa neuvottelutilanteissa. Kielitaito plussaa.


Lisätietoja:

muovitontalo.fi
Myynti- ja markkinointijohtaja

Jukka Mursu
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh 0440 111 222

Kero Hirsitalot Oy
Kerontie 29 93700 Kuusamo

Aivan kuin hirsitalo, mutta lämmin.
www.muovitontalo.fi

 


 
RAKENTAMISEN HIGH-TECH RATKAISU
Jo pitkään on tiedetty hirsirakenteen ylivoimainen toimivuus, kun halutaan rakentaa luonnollisesti hengittävä ja laadukasta sisäilmaa tarjoava talo. Viedäkseen hirsirakentamisen uudelle tasolle Kero Hirsitalot Oy hyödyntää täysin muovitonta KERO-ekohirsi rakennetta. Rakenne on muoviton, erittäin energiatehokas ja hengittävä - ja vie hirsirakentamisen ekologisuuden ja toimivuuden täysin uudelle tasolle.
29 cm KERO-ekohirsi vastaa puuta 72 cm ja täyttää tällä jo nykyiset lämmöneristysvaatimukset.

Muovitontalo symboloi suomalaista jämäkkyyttä, kestävyyttä ja luonnonmukaista rakentamista.
Luonnon kunnioittaminen, asumisen laatu ja laadukkaat materiaalit takaavat ekologisen ja energiatehokkaan rakenteen, joka pienentää myös hiilijalanjälkeäsi. Yli 20 vuoden kokemus KERO-ekohirsirakenteesta takaa laadun. Emme "kisaa kelloa ja kalenteria vastaan" vaan teemme talot laadukkaasti ja huolella.