MUOVITON, EKOLOGINEN JA ENERGIATEHOKAS KERO-EKOHIRSI. KOTI JOLLA ON SYDÄN.

Muovitontalo symboloi suomalaista jämäkkyyttä, kestävyyttä ja luonnonmukaista rakentamista.

Luonnon kunnioittaminen, asumisen laatu ja laadukkaat materiaalit takaavat ekologisen ja energiatehokkaan rakenteen, joka pienentää myös hiilijalanjälkeäsi.

 

KERO-ekohirsi

SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ.

KERO-ekohirsi valmistetaan tehtaallamme Kerolla, Kuusamossa, Pölkky Oy:n pohjoisen tiukkasyisestä männystä ja Hunton-puukuidusta.
Puukuitueriste on myös nurkassa, joten myös nurkat ovat KERO-ekohirsitalossa lämpimät. Eristeen tiiviys estää seinän sisäiset ilmavirtaukset ja erillistä höyrynsulkumuovia ja tuulensuojaa ei tarvita. Eristeestä ei irtoa haitallista pölyä, eikä eriste ärsytä elimistöä. Rakennusaikana lämmöneristeiden turvallinen käsiteltävyys on erityisen tärkeää.

KERO-ekohirsi on kevyt käsitellä ja kehikko on helppo pystyttää jopa käsin, ilman koneita!
KERO-ekohirsi on yli 20-vuotias suomalainen innovaatio.

MUOVITON

Muoviton, höyrysuluton sekä pystyliimasaumaton. Eristeenä Hunton-puukuitu. Taatusti hengittävä rakenne. Ratkaisu myös allergisille.

ENERGIATEHOKAS

29 cm KERO-HIRSI vastaa 72 cm puuta! Eriste myös nurkissa. Ainoa hirsirakenne joka täyttää nykyaikaiset rakennusvaatimukset. U-arvo alle 0,17!

CITY-NURKKA

Mahdollistaa rakentamisen myös kaava-alueelle. Mallisuojattu. Kehitetty jo 1990-luvulla.

POHJOISEN PUUTA

Pölkky Oy:n tiukkasyinen pohjoisen mänty. 15 kg / m = helppo asentaa. Pieni hiilijalanjälki. Hyvä sisäilma.

KERO-EKOHIRSI VAIHTOEHDOT:

 

              Kero 390

 

 

 

JOKAINEN KERO-HIRSI SOVELTUU YMPÄRIVUOTISEEN RAKENTAMISEEN.

KERO 290 JA KERO 390 SOVELTUVAT OMAKOTITALO- JA JULKISRAKENTAMISEEN.

 

Hengittävät ja tiiviit rakenteet parantavat sisäilman laatua.
Happi ja hiilidioksidi pääsevät rakenteiden läpi.
Talo ei ole "pullo" vaan se toimii luonnollisella tavalla.

Jos talo ei ole rakenteellisesti hengittävä, sisäilman laatu on täysin riippuvainen ilmanvaihdosta.

lausunto

 

 

HENGITTÄVYYS:

 

Moni erehtyy luulemaan, että hengittävyys merkitsee materiaalin kykyä läpäistä ilmaa. Näin ei ole.

Hengittävyys merkitsee materiaalin kykyä sitoa ja haihduttaa kosteutta kuitujen sisältä. Asiaa havainnollistaa parhaiten vaatevertaus: Keinokuituiset vaatteet eivät hengitä, vaan niissä kosteus tiivistyy vaatteen pintaan ja lämmöneristys vaikeutuu. Villa ja muut luonnonmateriaalit sitovat kosteuden sisäänsä ja vaatteen pinta pysyy kuivana ja sen lämmöneristyskyky tallella. Lisäksi villa, kuten puukuitueristekin, johtaa ja haihduttaa kosteuden pois kuidusta. Olennaista on, ettei kosteus tiivisty vaatteeseen. Luonnonkuitueriste puolestaan estää kosteuden tiivistymisen talon rakenteisiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUNTON NATIVO® PUUKUITUERISTE

 

MARKKINOIDEN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIN ERISTE

 

 

YMPÄRISTÖ

Huntonin puukuituinen Nativo levyeriste on luonnonmukaisesta puukuidusta valmistettu rakennuseriste. Valitsemalla Huntonin Nativo Puukuitueristeen autat omalta osaltasi vähentämään hiilidioksidi- ja muita kasvihuonepäästöjä. www.hunton.fi

ENERGIATEHOKKUUS

Huntonin lämmöneriste pystyy varastoimaan, siirtämään ja luovuttamaan kosteutta seinästä ja katosta jopa 10 kertaa tehokkaammin kuin tavallinen mineraalivilla. Tämä ominaisuus on tärkeä, koska Pohjolan ilmastossa lämpötilat muuttuvat nopeasti, minkä vaikutuksesta kosteuden tiivistymisvaara kasvaa. www.hunton.fi

PALOTURVALLISUUS

Mikään nykyisin hyväksytyistä eristetuotteista ei pala, minkä takia ne eroavat toisistaan vain sen suhteen, sulavatko vai hiiltyvätkö ne palotilanteessa. Esimerkiksi mineraalivilla on valmistettu sulatusprosessin avulla, minkä takia se sulaa uudelleen altistuessaan korkeille lämpötiloille. Sen sijaan Hunton Nativo Puukuitueriste hiiltyy ja kestää liekkejä huomattavasti pidempään. www.hunton.fi

SISÄILMA

Sisäilma on tärkeää terveydellemme ja hyvinvoinnille. Oleilemme sisätiloissa enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja on erityisen tärkeää, että sisäilma kodeissamme, lastentarhoissa, kouluissa ja työpaikoilla on hyvä. www.hunton.fi

 

TARJOAMME JOKAISELLE UUDESTA KODISTA UNELMOIVALLE YKSILÖLLISTÄ, OMIIN IDEOIHIN JA ASUMISEN TARPEISIIN PERUSTUVIA KOTEJA.
ET OLE SIDOTTU VALMISMALLEIHIN VAAN PÄÄSET OSALLISTUMAAN UUDEN KOTISI SUUNNITTELUUN.

ALOITA UNELMIEN KOTISI SUUNNITTELU VALMIITA TALOMALLEJA SELAILEMALLA SEKÄ LISÄÄMÄLLÄ NIIHIN OMAT IDEASI.

 

  MALLISTO