muovitontalo.fi etsii myyntitiimiin KERO-ekohirsitalomyyjää seuraaville alueille
Uusimaa 2 kpl
Varsinais-Suomi
Pirkanmaa
Kymenlaakso
Etelä-Karjala
Häme


KERO-ekohirsitalomyyjänä vastaat alueesi kasvavaan rakentamiseen ekologisella, laadukkaalla ja energiatehokkaalla ratkaisulla. Edustat KERO-ekohirsitaloja, muovitontalo.fi, omalla myyntialueellasi. Työhösi kuuluu oleellisesti aktiivinen asiakashankinta, messuilta ja muista tapahtumista saadut liidit muutat taidolla kaupoiksi. Työ sisältää paljon asiakaskäyntejä ja edellyttää sinulta hyviä liikkumismahdollisuuksia sekä omaa autoa.

Menestyminen hirsitalomyynnissä perustuu aktiiviselle ja oma-aloitteiselle työotteelle sekä luottamusta herättävälle ja toimeen tarttuvalle tekemisen meiningille. Asiakkaamme arvostavat asiantuntijuutta sekä erinomaista ja ripeää palvelualttiutta. Päästäksesi nopeasti työssäsi vauhtiin, on tärkeää, että omaat jo hiukan aikaisempaa myyntikokemusta sekä rakennusalan osaamista tai koulutusta. Mikäli olet myös luontainen verkostoituja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, voit hyvinkin olla etsimämme myyjä.

Muovitontalo tarjoaa palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä ja loistotiimissä, jossa yhteen hiileen puhaltamisen meininki ja kannustus huippusuorituksiin on aitoa. Toimit yrittäjäsuhteisena edustajana.

RAKENTAMISEN HIGH-TECH RATKAISU
Jo pitkään on tiedetty hirsirakenteen ylivoimainen toimivuus, kun halutaan rakentaa luonnollisesti hengittävä ja laadukasta sisäilmaa tarjoava talo. Viedäkseen hirsirakentamisen uudelle tasolle Kero Hirsitalot Oy hyödyntää täysin muovitonta KERO-ekohirsi rakennetta. Rakenne on muoviton, erittäin energiatehokas ja hengittävä - ja vie hirsirakentamisen ekologisuuden ja toimivuuden täysin uudelle tasolle. 29 cm KERO-ekohirsi vastaa puuta 72 cm ja täyttää tällä jo nykyiset lämmöneristysvaatimukset.
Muovitontalo symboloi suomalaista jämäkkyyttä, kestävyyttä ja luonnonmukaista rakentamista.
Luonnon kunnioittaminen, asumisen laatu ja laadukkaat materiaalit takaavat ekologisen ja energiatehokkaan rakenteen, joka pienentää myös hiilijalanjälkeäsi. Yli 20 vuoden kokemus KERO-ekohirsirakenteesta takaa laadun. Emme "kisaa kelloa ja kalenteria vastaan" vaan teemme talot laadukkaasti ja huolella.
Osoituksena ylivoimaisesta rakentamisen ratkaisustaan, muovitontalo on ainoa suomalainen talotehdas, joka on valittu siirtämään Ruotsin kaivoskaupunkeja Kiirunaa ja Jällivaaraa.

Lisätietoja:
Myynti- ja markkinointijohtaja
Jukka Mursu
p 0440 111 222
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.